ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

Τo οδοντοτεχνικό εργαστήριο ΟΔΟΥΣ με έδρα την Πάτρα, διακρίνεται για την πολύχρονη πείρα του και παράδοση στο χώρο. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο, ως ομόρρυθμη εταιρεία, με μετόχους τους αδελφούς Στεφανίδη. Οι αδελφοί Στεφανίδη (Παναγιώτης και Χρυσόστομος), διαθέτουν μεγάλη εμπειρία με επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριότητα για περισσότερο από 20 χρόνια.

Η επιχείρηση από το 1991 έως και σήμερα, εδραιώθηκε στο Νομό Αχαΐας και σταδιακά επεκτάθηκε και στις γύρω περιοχές, με αποτέλεσμα να κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς στο χώρο της οδοντοτεχνικής, καθώς συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό οδοντιάτρων. Η κατασκευή υψηλής ποιότητας προϊόντων, η συνέπεια και η αξιοπιστία των μετόχων, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που έχουν οδηγήσει την επιχείρηση σε μεγάλη ανάπτυξη.

Έχει επιτευχθεί ο πλήρης εκσυγχρονισμός του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου, με την προμήθεια καινοτόμων συσκευών, υψηλής τεχνολογίας και κατάλληλων λογισμικών, εισάγοντας την ψηφιακή τεχνολογία, όπως 3D design και συστήματα CAD / CAM. Έτσι έχουμε πετύχει την αύξηση της ποιότητας των προϊόντων, την ταχύτητα κατασκευής με μεγάλη ακρίβεια, την εξοικονόμηση ενέργειας και καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με την ειδίκευση των στελεχών μας στα οδοντικά εμφυτεύματα και γενικότερα στις αισθητικές αποκαταστάσεις, την επένδυση σε υψηλής κατάρτισης προσωπικό, τις νέες τεχνολογίες και την άριστη ποιότητα των υλικών, η εταιρεία ΟΔΟΥΣ, στοχεύει στην παράδοση εφαρμογών υψηλής ποιότητας, ανταποκρινομένων πλήρως στις ανάγκες ενός σύγχρονου οδοντιατρείου. Αυτές οι παράμετροι είναι που μας καθιστούν ευέλικτους στις παγκόσμιες εξελίξεις.
Στρατηγικός στόχος της επιχείρησης, είναι να παραμείνει άκρως ανταγωνιστική και πρωτοπόρα στον κλάδο, στην ευρύτερη περιφέρεια των Πατρών και όχι μόνο, υπερέχοντας για την μεγάλη δυναμική του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία με επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριότητα για περισσότερο από 20 χρόνια.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣΟδοντοτεχνίτης
O Παναγιώτης Στεφανίδης, είναι οδοντοτεχνίτης με ειδικότητα στις περιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις.
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣΟδοντοτεχνίτης
O Χρυσόστομος Στεφανίδης, Οδοντοτεχνίτης / Οδοντοστοιχίες – Προσθετικές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο